Financiering

Auto financieren?

WAT KUNNEN WE VOOR JOU BETEKENEN?


www.dtc-lease.nlHet is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met ROS finance. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met ROS finance opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Een medewerker van ROS finance zal u daarna op korte termijn bezoeken om de zaak schriftelijk rond te maken.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms?

BELANGRIJK OM TE WETEN

  • Veel mensen geven de voorkeur om een auto deels te financieren
  • Wij hebben hierbij geen financieel belang
  • Wij willen onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen
  • Wij hebben goede ervaringen voor onze klanten met ROS finance
  • Ter plekke contact over beste financiering
  • Geld lenen kost geld
Back to top